2020-06-12 1458 浏览
第一样系优惠吸引我食呢间12味OpenRice 订座唔使排队唔使等位非常方便5点半前食可以有半价折扣优惠温馨提示小龙虾系没有半价然后环境有啲似返咗大陆但系地方大都坐得舒服而且干净服务员态度有礼貌地会带顾客去埋位之后可以用QR code 就可以下单,两个人食总共叫咗四样嘢,人见人爱酸菜鱼辣到可以自己拣,想食有几辣就几辣唔辣都得,虽然唔知呢个酸菜鱼系咩鱼,但系鱼质滑而冇骨,好多人都唔钟意食鱼但系又怕食到骨,咁就可以试吓呢一间啦里面嘅伴菜仲有莴笋,虽然半价个量都唔少清炒莴笋就觉得一般,虽然大大碟可能太清淡真系清炒有草青味麻辣小龙虾辣到都系可以自己拣,我自己就食咗中辣,比一般市面食嘅等于小辣小龙虾都尚算新鲜,龙虾头有少少少膏,店舖都会有手套供应不过会穿窿需要洗手,因为冇提供湿纸巾甜品红糖糍粑我最欣赏呢个甜品,下单时可以选择起叫所以会即时食热辣辣,感觉有啲似糖不甩但系冇芝麻冇花生,外皮脆脆内里软软,烟烟韧韧唔痴口甜度仲可以自己控制,红糖系分开嘅
第一样系优惠吸引我食呢间12味
OpenRice 订座唔使排队唔使等位非常方便
5点半前食可以有半价折扣优惠
温馨提示小龙虾系没有半价
然后环境有啲似返咗大陆
但系地方大都坐得舒服而且干净
服务员态度有礼貌地会带顾客去埋位
里面嘅伴菜仲有莴笋,虽然半价个量都唔少
清炒莴笋
就觉得一般,虽然大大碟可能太清淡真系清炒有草青味
甜品红糖糍粑
我最欣赏呢个甜品,下单时可以选择起叫
甜度仲可以自己控制,红糖系分开嘅

清炒莴笋
红糖糍粑