系因为买咗而逼住去食,唔系我真系唔会再帮衬。一如上次,今次0既体验都系感觉不良好。所以我要分开写食评,等大家知道每次去亲都无好嘢。1.唔系话早一日,已经早咗几日打去订星期六12点,己经话无位,我问几点先有,佢话三点,都无法啦,因为31/5/11到期,得返无几日时间。收咗线,想起我都系喺搭一个站去到0既地方返工,不如平日中午食,唔想星期六唔知hea去边,于是改27/5星期五中午12:00。2.又系无鸡。次次打去都话无,就算你早一星期都系无,明显系揾笨,根本唔系二选一,系无得拣。问佢系咪订晒,佢无应,只系一味话无鸡。我唔系话非食鸡不可,问题系明知意粉唔好食,但又要去食,可否俾第二样,呢个第二样系应份有咖㖞。咁样呃人点得咖?3.佢𠮶度分室外室内,当然室内有冷气,室外无,佢话入面full咗(当时得一枱喺入面,一枱喺出面),不过见自己得一个,算啦,入面三张系4-6人枱,咪阻人做生意啦,而且我谂住用埋张coupon算,预咗无样好咖啦,早有前科。4.一坐低,讲咗赶时间,叫佢快啲,点知一样超慢,隔离左右无论早过我来/迟过我来全部来晒主菜,我三催四请先来主菜意粉。佢每样逐一上,我无问题,问题系每一样中间
系因为买咗而逼住去食,唔系我真系唔会再帮衬。

。佢每样逐一上,我无问题,问题系每一样中间隔咗好多时间,我直头可以用iphone打晒成个食评(可惜后来down机无咗)。好啦,食完沙律,我话冻柠茶同意粉一齐上,结果都系逐样慢慢来......
我只系得唔够一个钟食饭时间,搅到我迟到。
你会话明知赶又要中午去?无法,就到期啦,又明知唔好食无理由请朋友去食啫。但又唔想嘥钱,焗去。

5.又讲返食物quality:都系难食,今次沙律无苦;意粉都唔再干争争,但一样硬呱呱,又得𠮶三几条火腿丝,味道亦都唔好,我都食唔晒;柠茶无厘味道
。讲真,就算俾正价,其他地方$38都可以食好多嘢,包埋汤都仲得。呢度呢个餐$38都已经唔值,唔好话讲正价要七八十蚊!!!

6.服务?当然都系差,话明三催四请,啲嘢都唔愿来,点会好?人多𠮶啲先serve ,虾我一个人,仲要用团购coupon?

奉劝大家一句,千万唔好帮衬人民公社,真系十级揾笨,我都谂紧去消委会告佢,虽然$38 x 4 百零蚊唔系话好多钱,问题系你做得团购,自己又offer咁0既价钱,你要做返同样服务出来,唔系话将货就价,咁你不如唔好卖平?何况就算话将货就价,$38都唔止呢个服务!!!
2011-05-27