排隊 唔緊要 最緊要食物質素 見到open rice 啲相 都OK 同個Menu 都唔大差別 所以試下海港城做優惠 其實用coupon 真係好底 我地11:50 到 前面只係有三個人排隊 所以決定食呢間兩個人叫左個Tiramisu $129 同個Benedict $129Tiramisu 一上檯 比佢嚇親 我嘅反應 就係成碟野好似未整容咁 都算 我都唔係外貌協會 好味就得 點知個餅皮係凍 好似隔夜咁 同佢投訴咩 啲夥計木口木面無反應試個Benedict 個樣終於有翻啲P圖感覺 靚翻啲 不過試食見真章 所有 係成碟野食都係凍 蛋凍 Bacon 凍 薯條都係凍 同夥計講 佢話溫泉蛋係凍喔 唉 咩嘢理論黎架?味道嗎 好多小店出色過佢啦其實現在疫情期間 食物唔熱 好易出事最後埋單 再投訴 比埋張相睇 終於認同個Tiramisu 有幾唔掂 所以免收Tiramisu錢 但啲夥計一啲唔好意思都無 嗰啲等成1-2 個鐘先有得食嘅人真係蔭功 等到腳軟 先食到呢啲垃圾級食物
排隊 唔緊要 最緊要食物質素

其實現在疫情期間 食物唔熱 好易出事