每個星期起碼要出黎一轉旺角,因為陪屋企人巡視業務,今日突然想食燒肉,見價錢好抵$188一個半鐘任食任飲好吸引,所以即刻上去~一入到去已見到好多選擇,好多分類 - 有沙律區,汽水櫃(除咗汽水之外,仲有五花茶同豆漿),甜品區,熟食區,燒肉區,壽司區同埋雪糕櫃~鍾意乜都試嘅我當然會樣樣試d,跟番次序,去前菜沙律度,拎咗d青瓜/芽菜/日式海蜇/提子乾/菠蘿,另外見到有泡菜/蕃茄/蒜頭;青瓜同芽菜其實唔辣,怕辣嘅朋友可以放心食,日式海蜇爽口~好意外任食放題個三文魚刺身質素好好,新鮮好味,一黎到就好快俾人拎哂,但係放心佢地不停refill得好快,所以長期有~跟著當然唔少得去熟食區拎我鍾意嘅豬腳薑補充骨膠原,個豬腳薑都煮得好淋,成個盤入邊仲有好多蛋,大家可以唔洗搶~ 跟住見到炸饅頭同煎堆,好耐冇食,所以都忍唔住攞咗一個,兩樣都仲係脆脆的~燒嘅肉類有好多選擇,兩大行乜都有 - 韓國人氣護心肉/金菇牛肉/牛肉/牛肋骨肉/豬扒/鷄扒/鷄翼/芝士腸/鷄肉腸/紅腸/魷魚絲/魷魚片/瓜/菇,真係細分種類應有盡有~特別見到好多人攞牛肋骨肉,金菇牛肉同韓國人氣護心肉,所以我都燒呢幾樣先,牛肋骨肉好大塊好厚肉,配埋個

特別見到好多人攞牛肋骨肉,金菇牛肉同韓國人氣護心肉,所以我都燒呢幾樣先,牛肋骨肉好大塊好厚肉,配埋個汁好好味!!無諗過任食嘅燒烤有咁好味同大塊咁厚嘅肉提供~ 金菇牛肉個金菇好新鮮好爽~ 護心肉就比較有咬口~

湯有人蔘雞湯同埋老火湯,我拎咗老火湯,唔油無味精,encore兩碗~

跟住最後當然唔少得甜品,拎咗豆腐花,好滑好味!!雪糕拎咗朱古力味同綠茶味,朱古力味入邊有啲朱古力碎粒,好好味!!

冇諗過$188價錢嘅任食燒肉放題會提供咁好質素同咁多選擇,其實非常之抵,會推介同埋再黎!!
前菜沙律區,拎咗d青瓜/芽菜/日式海蜇/提子乾/菠蘿,另外見到有泡菜/蕃茄/蒜頭;青瓜同芽菜其實唔辣,怕辣嘅朋友可以放心食,日式海蜇爽口~
豬腳薑補充骨膠原,個豬腳薑都煮得好淋好味,成個盤入邊仲有好多蛋,大家可以唔洗搶~
甜品區
特別見到好多人攞牛肋骨肉,金菇牛肉同韓國人氣護心肉,牛肋骨肉好大塊好厚肉,配埋個汁好好味!!無諗過任食嘅燒烤有咁好味同大塊咁厚嘅肉提供~ 金菇牛肉個金菇好新鮮好爽~
青瓜同芽菜其實唔辣,怕辣嘅朋友可以放心食,日式海蜇爽口~
2016-03-19
甜品區
青瓜同芽菜其實唔辣,怕辣嘅朋友可以放心食,日式海蜇爽口~