2021-01-16
最近網上瘋傳呢間好好運嘅沙嗲牛係超級無敵好食😹😹😹仲會每日差唔多10點咁上下就截龍🙀啲人講到咁好食,緊係要自己試過至知😆👇🏻呢日9點嚟到,條龍已經長到嚇死你😹👇🏻排到9點半😹成功在望,越黎越近👇🏻9點45!終於到我地排頭位🥰等入去,非常之期待😹好好運啊~呢次真係好好運😹可以坐餐廳入面😆唔洗比人望住咁食😹不過餐廳唔大,只有幾張檯,坐唔坐到睇你好唔好運😎👆🏻唔同時間會供應唔同嘅餐👇🏻分早餐、午餐、下午茶時段🍴👆🏻亦都會供應淨粉麵、小食、飲品👇🏻佢個百搭早餐35蚊,三餸麵🍜加杯熱飲☕(凍飲加1蚊) 而呢次嚟食早餐嘅目的就係為咗沙嗲牛!!所以叫咗沙嗲牛🐮、紅腸、炒蛋公仔麵🥰沙嗲牛份量比其他茶記都多,而且好重沙茶味,又有少少辣辣地,仲食到啲啲洋蔥添,不過會比其他茶記沙牛鹹少少😹🐮而牛肉一啲都唔un,淋得嚟又唔會一pat pat,係高分嘅沙嗲牛肉👍🏻炒蛋亦唔會太乾,紅腸都有兩大舊~係足料嘅三餸麵🍜不過真係山長水遠去試嘅朋友,記住要早啲,費事失望而回~呢日佢地10點已經出去截龍,但都係個句啦,唔好預咁蚊啊~希望大家食完都會好好運啦🍜
👇🏻呢日9點嚟到,條龍已經長到嚇死你😹
👇🏻排到9點半😹成功在望,越黎越近
👆🏻唔同時間會供應唔同嘅餐👇🏻分早餐、午餐、下午茶時段🍴
👆🏻亦都會供應淨粉麵、小食、飲品👇🏻
百搭早餐(沙嗲牛肉、紅腸、炒蛋)