同男友买左团购,第一次试所以有少少期望。去到坐左系室外有帐蓬既地方,其实环境还好,系冷气机声有少少嘈。男友其实系睇中左团购标题既「泰式虎虾」,所以一坐底就写纸叫泰式生虾,我地仲叫左d刺身同寿司。第一碟黎就系刺生,有两种虾、北寄贝、带子同其他鱼类刺身。除左甜虾,我地唔知另一种虾系咪有叫过(加上唔知咩虾) ,所以我地叫左个侍应过黎问佢…问完先知原来当日无虎虾,用左另一黎虾黎代替!(恕本人忘记左系边种虾)其实一开始应该同客人讲明有咩产品卖晒,但佢地竟然只字不提,等人问先讲,我同男友都好失望又愤怒。唔理今次呢个「虎虾事件」,其实呢间放题既食物都不太令人满意。虾唔够新鲜,肉质有d「梅」贝类刺身无乜味,都系唔够新鲜(本人唔食鱼类刺身的 )除左罐装饮品,其他野饮都好似「水」沟开咁,好淡热食较可取既系菜同越南河粉其实180蚊放题系平,但可以有其他更好既选择。而且佢唔诚实既态度唔可取,我一定唔会叫人去。
同男友买左团购,第一次试所以有少少期望。
男友其实系睇中左团购标题既「泰式虎虾」,所以一坐底就写纸叫泰式生虾,我地仲叫左d刺身寿司
第一碟黎就系刺生,有两种虾、北寄贝、带子同其他鱼类刺身
(恕本人忘记左系边种虾)
虾唔够新鲜,肉质有d「梅」

贝类刺身无乜味,都系唔够新鲜

(本人唔食鱼类刺身
除左罐装饮品,其他野饮都好似「水」沟开咁,好淡

热食较可取既系菜同越南河粉

其实180蚊放题系平,但可以有其他更好既选择。
而且佢唔诚实既态度唔可取,我一定唔会叫人去。
2013-09-03
用餐优惠