2021-06-20 20 浏览
朋友介紹去左間燒肉放題,又可以食肉食餐勁啦。呢間野特別之處係用德國寶黎燒,雖然屋企都有部,但試過就知呢D玩意都係出街食吧啦,準備食材同洗野真係好甘餐廳除左燒肉放題,仲有D冷盤前菜可以係出面自己拎,QR code落單仲有炸物天婦羅,咁就唔會因為燒既野食未熟而停哂手無野好食啦❣️6色刺身拼盤冰凍既刺身爽呀,食少少過下口癮留肚食其他野,每款都好鮮甜,質素唔錯❣️4合海鮮燒烤拼盤店員好快手幫我地放埋D海鮮落爐,服務態度一流,小心蜆會突然爆殼❣️手作刺身韓牛壽司呢個不得了好好食,一口韓牛壽司❣️韓國醬油蝦好耐無食醬油蝦啦,好入味,仲有少少辣辣地好好味呀點左好多肉呀,睇D 肉既顏色都知唔錯,岩哂食肉獸黎食餐勁,雖然個爐轉轉轉又好似好細咁,燒牛都好快就食得無影到個芝士年糕添,好好食,黎到熱辣辣又可以拉絲,必點😍紫糯米雪條&綠茶皮士多啤梨合核糯米糍,2樣都係第一次見,推介雪條👍🏻

❣️6色刺身拼盤

❣️4合海鮮燒烤拼盤

❣️手作刺身韓牛壽司
呢個不得了好好食,一口韓牛壽司

❣️韓國醬油蝦
好耐無食醬油蝦啦,好入味,仲有少少辣辣地好好味呀

無影到個芝士年糕添,好好食,黎到熱辣辣又可以拉絲,必點😍