2021-06-29
平時食燒肉總係食到一身燒肉味,朋友推介既呢間韓牛牧場就完全冇呢個問題喇~我地book咗星期五晚食,一去到入座reception係要少少時間check返booking先可以入去,但之後帶位同上菜既侍應態度都好好,所以感覺都良好既每台都有一部光波爐,唔駛搽油直接將食物放上去燒一陣就可以食,聽唔到平時燒肉嘅滋滋聲,當然亦唔會有油香,但勝在夠健康。頭盤有生牛肉壽司、魚生同醬油蝦,樣樣都幾新鮮,比起要燒既肉類海鮮更加好食炸物天婦羅款式幾多,炸粉唔算厚,亦唔會炸到燶晒,幾高質出面既沙律同前菜bar係最大亮點,冇諗過喺燒肉放題店食芝麻波菜同沙律會係咁高質,高質到我可以放棄個爐淨食菜🥗甜品有雪米糍同melona雪條,雪米糍既皮比起平時平價放題啲雪米糍更加大粒,層糯米皮亦更加厚實,鍾意煙韌口感既就啱晒。
炸物天婦羅款式幾多,炸粉唔算厚,亦唔會炸到燶晒,幾高質