沐白✨係我其中一間想試既飲品店,因為佢既堅持 令我就算飲珍奶都可以飲得放心。無添加 純天然 有驚喜呢。1. 採用天然蔗糖,非果糖;2. 採用優質鮮奶,非人工奶精粉;3. 採用純天然蜂蜜,非調和蜜。而其中,小農沐場鮮奶系列 係必試既。 哈哈 3款飲品我都好鐘意❤️ 好飲。Brown Sugar Bubble Milk特別既黑糖虎紋,好靚靚。底層既波霸珍珠仲係暖架,撞埋面層既凍鮮奶 好Q`好彈`好煙韌。細細粒 又容易食,真心唔錯喔。珍珠食得出香甜黑糖味道;鮮奶感好重 好香,唔會太甜 剛剛好,推介🖤。Taro Milk鐘意芋頭既唔好錯過,芋泥十足 厚厚地係底好綿密。加上奶香味濃郁,加埋一齊口感好豐富,亦好飽肚呢。真係好香濃又綿滑呢💜。 Matcha Milk估唔到呢度抺茶都好出色,濃濃抺茶味 份量真係好足 好香濃。飲得出抺茶香 又帶點甘甜。我既抺茶愛好者朋友 係度都搵到所愛呀 讚💚。樣樣我都好鐘意,下次有機會再試埋其他:草莓鮮奶🍓🥛`黑糖薑汁鮮奶♨️🥛`布丁鮮奶🍮🥛。樣樣都好吸引呢。..不過記住記住,打完卡影完靚相 飲之前記得要搖勻先好飲呀😋 請慢用❤️。cheersss
波霸珍奶。抺茶奶。芋頭奶。

1. 採用天然蔗糖,非果糖;
2. 採用優質鮮奶,非人工奶精粉;
3. 採用純天然蜂蜜,非調和蜜。

招牌必飲。波霸珍奶🖤

Matcha Milk
[抺茶鮮奶🍃🥛]

3杯都好好飲呀🖤💚💜
大甲芋頭鮮奶💜
波霸珍奶。抺茶奶。芋頭奶。
3杯都好好飲呀🖤💚💜
大甲芋頭鮮奶