N+ BURGER

琴日黃竹坑收工,梗係行一行新商場過下癮。商場雖然唔算大,都幾多新店,喺母嬰商舖嗰層(唔記得幾樓😂)買咗少少嘢🛍️老公收工過嚟接我,直接喺度食晚飯,揀咗食Burger🍔 餐廳環境唔錯,高樓底,空間幾大,坐得幾舒服👍🏻我哋叫咗 upgrade combo set x2 1️⃣經典培根漢堡脆薯條 (配燻烤醬)有氣檸檬水好大個漢堡包😍 好足料,見到大大片酸瓜,好開心!拎上手仲係熱辣辣,漢堡扒好Juicy,啱啱煎起,都係熱辣辣!成個包砌得好靚,同張餐紙圖一樣👍🏻 好好食!燻烤醬偏甜,幾濃味,我比較鍾意蜜糖芥茉醬❤️ 薯條新鮮炸起,食落唔會覺得好油,外脆內嫩,不錯!2️⃣日式芥末醬牛前腩漢堡脆薯角 (配蜜糖芥末醬)零系可口可樂個包大到唔知點樣食😂 中間嘅沙律菜好新鮮,同芥末醬好夾。芥末醬偏辣,幾刺激👍🏻 漢堡扒亦都係即時煎,食落熱辣辣😚 呢個位超加分😍 漢堡扒一啲都唔鬆散,口感厚實,唔錯!即叫即炸,外脆內嫩!整體嚟講有驚喜💯 下次經過都會再食。👍🏻

我哋叫咗 upgrade combo set x2

1️⃣經典培根漢堡
脆薯條 (配燻烤醬)
有氣檸檬水

2️⃣日式芥末醬牛前腩漢堡
脆薯角 (配蜜糖芥末醬)
零系可口可樂
2024-08-01