屋企只有我同媽咪會食榴槤,而我就只愛吃榴槤製品,雪糕,餅乾,糖,蛋糕我都唔會放過,100% Handmade既榴槤芝士蛋糕Cream Brûlée 非常吸引我!!!包裝簡潔,很適合送給家人,朋友。打開仿木紋既盒就傳出陣陣榴槤香氣~~~~返到屋企第一時間切一半留給媽咪分享,我把一半的再分一半,先做個飯前甜品,焦糖面很脆而且薄薄的,所以唔會甜到牙都痺埋!蛋糕很綿密~有驚喜地見到一絲絲的榴槤肉,整件都充滿榴槤味,給了一口唔食榴槤既男朋友,雖然佢唔中意食(因為有榴槤味)但佢話會食榴槤既人一定會中意食~仲話整得幾好,唔中意唔接受榴槤既佢都話好,我呢個榴槤粉絲系食完飯一個鐘後就食埋果一半了!!!
2018-04-06