2016-05-14
成日買菜煮飯都會經過呢間好出名,兼成日好長人龍既茶餐廳。連平日極少寫食評既我都忍不住要寫下野。同大家分享下。環境: 比普通茶餐廳多圓檯,位窄。裝飾好舊。食物:早上10點幾,食早餐。出前一丁面。面未熟晒,仲有少少生。哇?湯呢?嚇親我,湯面湯面,比左個唔湯唔撈既面黎。雞扒煎得又乾又硬。上傳呢張相係我「食完」既相。食左幾啖真係食唔落。茶記$38早餐唔應該係d咁既垃圾囉!仲咁多旅客黎食,影衰晒香港。人地華星冰室一樣價錢。好食十倍!服務:惡!搭檯既男人先到先落單,同我3唔識7。張檯有起碼2-3張餐牌由我拎。但侍應哥哥竟然鬧搭檯既男人叫完野唔比餐牌我。(汗)地方窄,侍應哥哥無位行,鬧我既包包放得太出,會kick親佢。但佢地就無諗過我係客,你地行黎行去夠成日撞親我。如果大家係想比錢買難食,呢間一定唔會令你失望!
連平日極少寫食評既我都忍不住要寫下野。同大家分享下。
環境: 比普通茶餐廳多圓檯,位窄。裝飾好舊。
服務:惡!
如果大家係想比錢買難食,呢間一定唔會令你失望!
雞扒出前一丁。湯呢?