2007-09-17 20 浏览
食物中低水平,熱盤都唔新鮮,又唔熱,d飯乾晒架。魚生只有三文魚和魶魚,過得去。sushi,有一盤放係冰上,一盤不放,好唔衛生。生蠔好細隻好細隻,不過唔算腥。其他食物都係食剩,感覺十分唔tidy,唔換唔加。如果係因為宵夜buffet而咁既質數,將價就貨,間酒店都唔方好。飲品,lemon tea, coffee, milk tea, 任飲,不過佢個位同雪榚位痴埋,只可容納一個人拎..... 唔就手,好麻煩,仲要無凍開水,要飲凍o水,自己將冰加熱水囉,可能成杯冰溶左都仲係變得暖水咋~無人收碟。十一點就要你賣單,十一點七就收野,十一點九熄燈。甜品,jelly出水,涼粉呢,本身花奶有一壺另外落既,點知食到最後全兜涼粉都落晒花奶......好"拿炸"。好在有dining club, 才會110,178加一食呢d野真係喊。
食物中低水平,熱盤都唔新鮮,又唔熱,d飯乾晒架。

魚生只有三文魚和魶魚,過得去。

其他食物都係食剩,感覺十分唔tidy,唔換唔加。

無人收碟。十一點就要你賣單,十一點七就收野,十一點九熄燈。