2023-07-09
一田沙田店貨品款式多,basement 仲有好多嘢食,有時行完超市買嘢,都會坐低野郎Steak,食個鐵板牛肉先至返屋企。野郎Steak主打 煙燻鐵板,可以自行選擇熟度,各款精選牛肉,有平有貴,仲有原件雞扒,可以根據自己食量揀返相應份量,惜食唔好嘥。煙燻豚肉腸兩絛煙燻豚肉腸煙燻過的豚肉,有濃郁的煙燻香味,沾茄汁吃,好味!紐西蘭牛柳 牛柳帶有淡淡的炭火味,味道帶有紐西蘭牛柳的鮮美口感,同時也有煙燻的香氣和風味。沾上濃郁的黑椒汁,微甜的肉香,可以加點鹽和香料,味道得到平衡。鐵板紐西蘭牛柳在熱鐵板上烹煮,獨特的風味和質感,牛肉具有濃郁的肉香味和嫩滑,牛肉保持肉汁,與薯條一起搭配食用,增添口感,讓人愛不釋口。另+$30 轉套餐白飯/沙律/湯可以無限添加首先要讚一下沙律菜,非常新鮮,種類繁多,尤其是有我最鍾意嘅火箭菜,絕對係高成本製作,加埋沙律醋汁,酸酸甜甜,好開胃。羅宋湯更加係材料豐富,味道一流。汽水Zero 食完熱辣辣鐵板再加冰涼汽水🥤爽!原件雞扒配搭洋蔥汁特別好味道, 沙律、湯、白飯、汽水 zero ,加埋都只係$100。日式鐵板原件雞扒的嫩雞肉,在鐵板上煎烤至金黃色,配有洋蔥🧅和米飯,特
煙燻豚肉腸兩絛
煙燻豚肉腸煙燻過的豚肉,有濃郁的煙燻香味,沾茄汁吃,好味!
紐西蘭牛柳
另+$30 轉套餐
白飯/沙律/湯可以無限添加
羅宋湯更加係材料豐富,味道一流。
汽水Zero
食完熱辣辣鐵板再加冰涼汽水🥤爽!
原件雞扒
日式鐵板原件雞扒的嫩雞肉,在鐵板上煎烤至金黃色,配有洋蔥🧅和米飯,特製的日式醬汁調味,雞肉嫩滑多汁,搭配濃郁的洋蔥醬汁和煙燻的香氣,口感豐富。