2018-06-07
因為忙 所以 5月16 號星期三 到而家6月頭先得閒寫 諗番起都好無奈得到餐廳邀請 去試食 然後寫番篇客觀既食評, 甘樣好正常, 約好左我當日6點9 至7 點PM會到當日我在餐廳大廈樓下 問及管理員 請問烏繩館係咪上層 管理員話今日裝修緊, 我已經面色一沉 上去探個究竟 一上LIFT , 度門一開見到成塊易拉架棟喺度話今日裝修有個女待應過黎話:今日裝修WOR 唔好意思 我; 下, 其實你知唔知今日約左我試食然後女待應好驚訝話: 唔知約左 , SORRY, 你會唔會第日黎過我: 點解你唔一早同我講? 我抱住失望同嬲 講一句 我以後唔會再黎 度門就關左( 女待應係好有禮, 但請我食閉門羹呢樣野點兜都冇用)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~本身我對呢間食店既冒菜好期待, 難得HK 有得食都好想試但你令我完全失望, 我好記得當日天氣開始轉熱, 我喺TST 站專程搭車行過黎行到身水身汗, 諗住食你地既菜式結果得到甘樣既對待 裝修又唔一早同我講 , 甘無交帶 完全冇尊重可言 , 呢間食店, 就算你貼錢俾我食, 我都一定唔會去 好失望 , 勸大家BOOK 位時都要小心D
得到餐廳邀請 去試食 然後寫番篇客觀既食評, 甘樣好正常,
約好左我當日6點9 至7 點PM會到
當日我在餐廳大廈樓下 問及管理員 請問烏繩館係咪上層
管理員話今日裝修緊, 我已經面色一沉 上去探個究竟
一上LIFT , 度門一開見到成塊易拉架棟喺度話今日裝修
有個女待應過黎話
:今日裝修WOR 唔好意思
我; 下, 其實你知唔知今日約左我試食
然後女待應好驚訝話
: 唔知約左 , SORRY, 你會唔會第日黎過
我: 點解你唔一早同我講?
我抱住失望同嬲 講一句 我以後唔會再黎 度門就關左
( 女待應係好有禮, 但請我食閉門羹呢樣野點兜都冇用)
本身我對呢間食店既冒菜好期待, 難得HK 有得食都好想試
結果得到甘樣既對待 裝修又唔一早同我講 , 甘無交帶 完全冇尊重可言 , 呢間食店, 就算你貼錢俾我食, 我都一定唔會去 好失望 , 勸大家BOOK 位時都要小心D!!!