2009-03-14 4 浏览
和很久無見的朋友聚餐,大家都係半工讀,負擔太大了,所以只係食d唔太貴的,見到呢度d lunch set 平均$38(要加一),太餓了,唔想搵,一直地鐵站就係,就入去了.一行3人入左門口,完全冇人招呼,最奇怪係侍應用奇怪ge目光望住你,算,上上層.上到去都係自己搵位,有d座位比較爛(卡位d座位).環境都比較古舊,不過比花園餐廳的感覺好,起碼乾淨d.一坐低就問我地食乜,洗一洗開佢之後佢廿秒唔夠又黎過"(真奇怪,明明佢地好得閒,點解要搞到咁趕?_?)最後3個人都叫左西冷扒,2蒜1黑椒.冇炒飯,淨係得薯菜.......雖然餐牌上2樣都有.先食餐湯+餐包,2者都是正常的質素.主菜賣相一般,味道就其實唔錯,同服務質素唔同,D牛有番咁上下質素,林得黎唔太生(冇得自己揀幾熟),熱度亦剛剛好.不過薯菜真係少左D,每人八條薯條都唔夠.甜品(JELLY)賣晒,冇補償 唔得.凍檸菜冇乜茶味,檸檬3小片,似飲凍檸水.好彩坐多陣唔會俾人趕.主菜GE味道唔錯,不過服務真係好hea,好似唔休做咁,咁都要收加一有d搞笑.個人應該唔會點再去,除非想鋸扒,但又唔想食得太貴就還可以,因為有餐飲,餐湯同餐包,唔洗驚唔飽.始終,
上到去都係自己搵位,有d座位比較爛(卡位d座位).
環境都比較古舊,不過比花園餐廳的感覺好,起碼乾淨d.
最後3個人都叫左西冷扒,2蒜1黑椒.
冇炒飯,淨係得薯菜.......雖然餐牌上2樣都有.
先食餐湯+餐包,2者都是正常的質素.
不過薯菜真係少左D,每人八條薯條都唔夠.
甜品(JELLY)賣晒,冇補償
唔得.
凍檸菜冇乜茶味,檸檬3小片,似飲凍檸水.
好彩坐多陣唔會俾人趕.

始終,太無服務,好無歸屬感亦唔impressive(除非野食真係超好味),又唔係自助餐.
2009-03-13