(非会员)
2008-07-15 13 浏览
大盛可以話係我e一生人食過最差既日本野但係竟然好多人幫襯,到唔知點解!!!!!!!!!!!!?如果十萬個為甚麼可以解答我一下就好啦..........個晚兩個女仔去試下新野啦 (P.S.:我地兩個都好餓,又支力)見咁多人無差喇kwai~入到去noisy level已經爆燈!好啦坐底d野爛溶溶,唔多乾淨餐牌亦唔見得有乜野特別叫左個窩燒烏冬,燒三文魚拉麵,密汁炸雞奕試下啦先黎個窩燒烏冬,好大碗,以為正啦,點知.........成碗野一陣腥味,入面d雞肉(定豬肉,難食都分唔出!)都唔知乜野質地個陣腥味應該係入面隻青口發出黎既d烏冬同我自己係百佳買既即食有乜分別呀,我諗我自己煮都仲有包味粉遮下味!我食左大慨幾啖就無食啦然後黎個密汁炸雞奕似密汁炸麵粉多d lor.............最後曲決定左唔等我個friend碗拉麵,即刻埋單,閃人,去第到食啦!所以咪叫佢check下可唔可以取消碗拉麵啦,個waitress check完番黎話:"無落單wor!" 我同我個 friend當堂呆左,如果我地唔係話走,咪係到等碗無落到單既拉麵!!!! 餓死都有份啦!!! 勁憫之下埋單,再發覺原來佢將燒三文魚拉
大盛可以話係我e一生人食過最差既日本野

但係竟然好多人幫襯,到唔知點解!!!!!!!!!!!!?
如果十萬個為甚麼可以解答我一下就好啦..........

見咁多人無差喇kwai~
入到去noisy level已經爆燈!
好啦坐底d野爛溶溶,唔多乾淨
餐牌亦唔見得有乜野特別

叫左個窩燒烏冬,燒三文魚拉麵,密汁炸雞奕試下啦
先黎個窩燒烏冬,好大碗,以為正啦,點知.........
個陣腥味應該係入面隻青口發出黎既
我食左大慨幾啖就無食啦

然後黎個密汁炸雞
似密汁炸麵粉多d lor.............

所以咪叫佢check下可唔可以取消碗拉麵啦,
waitress check完番黎話:"無落單wor!"
勁憫之下埋單,再發覺原來佢將燒三文魚拉麵落左唔知三文魚乜野小食!!!
仲有則則膊,唔多覺收小食費,就係抬頭個碟日本綠色好似草個碟野
我地無叫架,不過每將抬頭都有架啦~ 竟然咁樣收人錢!!!!
好過份既一間餐廳,自己本份做唔好,淨係識收錢!!!!!!!!

結果一餐無食到野落肚既野竟然值$76!!!! 火到黎呀!!!!!!!!!

以後都無機會呀!!!!!!