星期日中午嚟食飯,餐廳內仲有好多位,不過見冇職員企係門口接待,唯有自己拎張飛等,到最後要行入去餐廳內搵職員先有人采我。好啦最後終於有人理我,我好清楚地講咗話要三位,佢居然聽到係一位。好唔容易終於坐低左,諗住睇吓餐牌,點知唔夠1分鐘就俾人催我落單,咁我一個人拎三個位,其他人又未到,好明顯等緊人啦,有咩理由不斷問我係咪要落單,家陣睇餐牌有罪咩?帶位嗰陣又唔見咁勤力?每個餐有湯,主菜,同埋小食。小食同湯等左十世都未到,要催幾次先至有。三個餐得返兩個小食,問職員,佢哋好似唔識聽中文咁,答非所問。三個主菜分別係海鮮豆腐湯配飯,泡菜豬肉粉絲,同埋石頭牛肉飯,其中以個粉絲最有特色。每個餐加$6有飲品一杯,本身味道冇咩問題,不過因為個杯比較特別,唔用飲筒會好易倒瀉,雖然係咁,我地仍然要多次主動要求先至獲提供。唔通冇加一服務費就完全冇服務咩?今時今日咁嘅服務態度點得㗎 ?