2017-08-11 352 浏览
其實喺觀塘有啲裝修又唔貴嘅西餐廳係得呢間 。實質我覺得佢啲嘢食就似茶餐廳😂尤其是飲品,但係收到高級餐廳價錢😂唔緊要嘅,如果好食嘅話就冇問題。我次次黎親都係食晚飯,所以應該就冇其他食評啲早餐下午茶嗰啲咁淒慘😂我散叫咗一個蕃茄牛脷意粉、另外加左杯棉花糖阿華田凍飲,都幾貴🙄另外就叫咗一個晚餐包飲品同蕃茄湯、餐包,主菜紅酒羊膝配薯蓉。番茄湯似罐頭蕃茄汁煮熱左杰杰地咁。餐包都熱嘅。飲品叫咗啤酒點知原來佢所謂嘅支啤酒好細支⋯⋯倒埋都唔夠普通玻璃杯半杯竟然要加$48😰仲貴過手工啤🙈紅酒羊膝唔夠淋雖然啲肉都竹篤得開,但唔夠入味,份量多但唔夠汁點薯蓉就無味。蕃茄牛脷意粉其實我一向覺得呢間啲牛脷幾好嘅,因為佢切得夠晒大粒有咬口,而且唔係好多地方有得食。價錢就貴左少少,不過佢個番茄蓉煮意粉係好味嘅,咬落好爽。棉花糖華田好多棉花糖,之前嗰個雪糕朱古力脆脆阿華田好味啲。
蓮花糖華田
蕃茄湯麵包啤酒