2008-06-28
其實本人唔太喜歡吃日本野, 不過自從食過一次ge峰壽司, 就忍唔住再去, 今次係第三次~一入門面, 個waitress見到我地把遮濕左, 就幫我地將d遮入膠袋!!真係細心呢!我同二個朋友去, 叫左一個set A, 兩個set B初初仲諗, 怕唔夠食, 會肚餓~~偷食左朋友個個鉄火卷, 真係幾好味唯一缺點係, 點解峰壽司d豉油咁鬼鹹!!好鹹!! 下次要醒目d唔好點咁多la我唔係一個鍾意食生冷野ge人, 但係食d吞拿魚、生蝦、章紅魚, 都覺得ok, 至少唔腥先ma!~d魚生又鬼咁大舊, 一舊壽司分兩次食呢~haha~可惜我食帶子壽司個陣, 可能我太飽啦....有d想嘔ge感覺....蟹柳壽司依然咁好食!!!正!!~我朋友都話玉子壽司好甜好好味~~不過三文魚就麻麻地wor最後吃我最愛ge軟殼蟹手卷~~~啖啖肉~hehe~~d醬真係一流~個麵豉湯都不過不失啦~三個人$168!!~大家食得咁開心, 都抵啦~
我同二個朋友去, 叫左一個set A, 兩個set B
初初仲諗, 怕唔夠食, 會肚餓~~
偷食左朋友個個鉄火卷, 真係幾好味
d魚生又鬼咁大舊, 一舊壽司分兩次食呢~haha~
蟹柳壽司依然咁好食!!!正!!~
我朋友都話玉子壽司好甜好好味~~不過三文魚就麻麻地wor
個麵豉湯都不過不失啦~
三個人$168!!~大家食得咁開心, 都抵啦~