2023-12-25 373 浏览
第一次留cm 平安夜同老公試下新野點知一試就中伏二人餐最低消費1488加埋一都要成1600仲未計野飲同小食以為食得好好 點知都係得幾塊燒肉加一個鍋物成間餐廳d人都好似新黎咁 完全唔知自己做緊乜1.去到坐低 坐左10分鐘都無人理過我地要出聲問先有人員俾QR code落單2.坐户外好凍,想叫人俾熱水叫左3次都無人俾過熱水個老闆仲叫我放鬆d🙂3.上菜速度極慢,好聽啲就叫慢活4.去女洗手間問經理拎鎖匙 我開黎開去都開唔到再問工作人員,佢話我手上果條係男洗手間鎖匙🙃(鎖匙上無任何男女廁既識別)係用露營碗做key chain5. 坐低第一時間同經理落單嗌咗嘢食一個鐘頭之後經理埋嚟同我哋講 鍋物嘅湯底已經賣晒🙃一個鐘 係一個鐘!!! 點解你一個鐘頭後先知賣晒?6. 工作人員放低左個鍋物同湯底 然後發現冇爐唔夠爐用 個工作人員唔知點好 1分鐘之後另一個工作人員攞返走我個鍋同湯底大佬 我都係想食餐飯姐🫠7. 肉類有三選二 揀左牛同豚肉經理拎住碟牛同雞埋黎問我地要燒定鍋物同佢講返係牛同豚肉 佢話”幫我轉返”我再望下張單 張單無錯係牛同豚肉喎老細講到我突然轉咁 8. 係我最嬲亦都係我寫呢個差評嘅主要原因由於
第一次留cm

叫左3次都無人俾過熱水
個老闆仲叫我放鬆d🙂

3.上菜速度極慢,好聽啲就叫慢活

4.去女洗手間問經理拎鎖匙 我開黎開去都開唔到
再問工作人員,佢話我手上果條係男洗手間鎖匙🙃
(鎖匙上無任何男女廁既識別)係用露營碗做key chain

5. 坐低第一時間同經理落單嗌咗嘢食
一個鐘頭之後經理埋嚟同我哋講 鍋物嘅湯底已經賣晒🙃
一個鐘 係一個鐘!!! 點解你一個鐘頭後先知賣晒?

6. 工作人員放低左個鍋物同湯底 然後發現冇爐
大佬 我都係想食餐飯姐🫠

7. 肉類有三選二 揀左牛同豚肉
經理拎住碟牛同雞埋黎問我地要燒定鍋物
同佢講返係牛同豚肉 佢話”幫我轉返”
我再望下張單 張單無錯係牛同豚肉喎老細
講到我突然轉咁

8. 係我最嬲亦都係我寫呢個差評嘅主要原因
由於係平安夜 book位人數眾多 所以要俾留位費 呢個我明 但佢完全無扣返俾我
返到屋企先記得 經理幫我埋單都無提過
係無人交過留位費定個經理廢?

用人生經驗勸喻大家千祈唔好去呢間餐廳食嘢
除非你好想受氣