2017-11-12
早幾日同男朋友去食,想體驗下傳說中的帝王級服務,結果...坐低時要等幾乎30-40個籌,知客好勁力遞小食同水比你。美甲無整到,因見到D 不知名指甲油。等到九個字左右有位坐低時枱面仲有兩舊西瓜無收走,主動問先知係上手食淨...一坐低有比橡筋紮頭髮同透明袋入手機,但男友幾乎剷青點解都比橡筋佢?另外大家著白色衫但無比到圍裙,開大火D 湯底會彈出黎,結果全程都中火唔敢太高溫見佢全部木長筷子,拎上手仲有濕氣有d 唔衛生,想問佢拎對即棄筷子,侍應聽唔明最後比多對木長筷子比我除左坐低果杯水同熱毛巾,全晚無人斟水同換毛巾Order 左鴨血,食到中途先有人拎配料黎,擺低就行開左食到就走先有人埋黎話加湯,我見都仲有大半湯就話唔洗(因為都無野再淥),結果佢都唔理照加,入面本身有一件肥牛食得,加完湯又要等d 湯滾返唔爹唔吊食物質素真係性價比奇低,炸肉又硬又乾,我通常都唔浪費食物都擺唔入口。肥牛係街邊酒樓任食質素。最勁係炸魚皮,浸極都唔淋。叫左兩轉野食,去到臨尾食下生果時已經無侍應理你,舉手叫埋單都舉左陣先有人理。另外拉麵由坐低到埋單差不多兩個鐘都無黎到(ipad 寫住永久延遲),我見得一個師傅負責拉如果海底撈
坐低時枱面仲有兩舊西瓜無收走,主動問先知係上手食淨...
除左坐低果杯水同熱毛巾,全晚無人斟水同換毛巾
Order 左鴨血,食到中途先有人拎配料黎,擺低就行開左
如果海底撈賣點係服務,咁我會覺得我地係被冷待,唔見得佢比出面同價位既餐廳有幾好,今次埋單每人400蚊咁既質素我覺得香港地大把更好選擇