2009-11-08 18 浏览
食物 ~ 唔得服務 ~ 唔得本來諗住試吓新開果間米線鋪,點知一肚氣仲浪費左個quota tim。一路以黎都有去吓荃灣果間(佢地係招牌下面寫以前係果個名),真係好難相信係同一間。叫左一個醱辣細薯粉轉麻辣(小辣),湯無麻辣味一d都唔香仲差過普通麵鋪湯底,同唔辣無分別;d丸好差我相信係超市一大pack最平果d無牌丸,粉到唔粉又細粒;豬軟骨好淺色淨係睇個樣都覺得唔會好食;食落去真係淡兜兜;竹笙比漏左,後補另上(無咩野);d侍應就好似食左幾担豬油禁唔識自動走過黎落單,我舉手舉左成5分鐘先有人走過黎食食吓就不停有侍應攞住碗野走過黎問有無叫到 xxxxx,應左佢之後又係第二面問一次如是者每隔幾分鐘就有人走過黎問一次,煩死人,真係落單無禁快,其實佢可能太忙無時間諗野,是關我地幾枱既人都食緊野,估都估倒唔會係呢邊啦,唔通佢地無枱号既。總言之無下次啦!

食物 ~ 唔得
服務 ~ 唔得

豬軟骨好淺色淨係睇個樣都覺得唔會好食;食落去真係淡兜兜;

竹笙比漏左,後補另上(無咩野);

總言之無下次啦!
2009-11-07