(非会员)
2006-01-28 10 浏览
呢間良記簡直係唔得到極點﹗1. 員工懶懶閒咁..落單叫幾次先有人應..又應得求其﹗態度差到極..我仲見其中一個肥女人..掛住食煙及整手指,咁得閒食煙唔見佢做多d野﹗2. 叫碟肥牛等一個鐘,追足五次,要發火話無就cut左佢算,唔要﹗咁先拎出黎﹗個廚房都唔知攪乜﹗3. 叫公仔面都可以等幾個字先有﹗難道要去百佳買?﹗4. 叫親食物都要等等等..追追追..如果唔係..我估食三個鐘都未必有十碟野食囉﹗5. 買單仲離譜..好心間野如果唔識心算..唔好學人扮晒計得快﹗話明係九折,點知折左出黎仲貴左"一百蚊"喎﹗我地要自己計番..再叫佢用計數機計囉...我唔覺得心算可以差到1+1 = 10囉..我勸各位..如果打算去食.記得自己計住食左幾多,每次落單都追多幾次...如果唔係..餓死都未食得到囉...衛生差..服務差..出菜時間差..味道普通..周圍都食到呢個質數..價錢普通(如果你有check清楚單..無比人當水魚咁呃)如果評分有0 or 負分的話,呢間野實係負到盡果隻﹗
呢間良記簡直係唔得到極點﹗

3. 叫公仔面都可以等幾個字先有﹗難道要去百佳買?﹗