(非会员)
99年果陣第一次幫襯,咁多年加加埋埋都應有二三十次,見住佢地不繼進步..但近呢兩次去都覺得佢有些少退步,菜名冇左以前d特色,以前覺得佢水蛇春咁長既名好有特色,何如「羅馬盛宴」「法式香草芥苿雞朳牛肉焗長通粉」等等。焗長通粉價錢貴左,通粉少左,不過我諗好多人食唔晒所以減左份量,但係而家d隻拼料就平左lor,我記得食法式芥苿焗長通粉有雞朳拼牛肉,好大有多,而且芥苿真係芥苿,唔係樓下講既芝士,尋晚食只有牛肉拼魚而且變左芝士焗。但係鐡板餐就好左,多左新野,有ribs,免治牛扒(好好味),但冇左金菇牛肉卷同埋又係份量少左,牛扒變左係薄牛扒。好在服務照舊地好好,去果頭想食飽d又要好味除左佢都諗唔到邊到。道道都加價,金加利都冇計唔加

道道都加價,金加利都冇計唔加