餐厅: 添好運點心專門店
资讯:

2020-12-04 250 浏览
见好耐无食过点心咁啱附近有添好运,就决定嚟食吓点心系门口排队虽然有指示牌但可能字体比较细而且指示未算清晰结果都见住好多人不断冲入食店排左15分钟,其实都算快被安排咗近门口位置食客开完门又唔关门,风扇又吹唔到我哋所以成餐都食到有啲热好彩依家天气开始凉,先无食到大汗叠细汗杏汁猪肺汤 -35杏仁味唔算太重,易入口猪肺都有好多,2个人share咁食都够食陈皮牛肉球 -19牛肉球太淋,有待改善鲜虾烧卖皇 -30都算大粒有咬口豉汁蒸凤爪 -20凤爪大只份量,而且唔会过淋,几好晶莹鲜虾饺 -30最惊食到厚皮虾饺,呢度做得几好,够薄皮大粒黄沙猪膶肠 -25好少地方有得食,呢度有就点都要试吓猪膶份量多,又唔会整得过老,肠粉都几滑蛋白虾春卷 -25炸到热辣辣,好香口又脆卜卜值得一试香煎萝卜糕 -18有大大条萝卜条,我就钟意,同行朋友就麻麻但我就嫌萝卜糕太淋,夹大力少少就会散反而朋友就钟意咁淋😅整体食物唔错,上得快又热不过可能多人,员工态度就有待改善
见好耐无食过点心
咁啱附近有添好运,就决定嚟食吓点心
系门口排队虽然有指示牌
但可能字体比较细而且指示未算清晰
结果都见住好多人不断冲入食店
排左15分钟,其实都算快
被安排咗近门口位置
食客开完门又唔关门,风扇又吹唔到我哋
所以成餐都食到有啲热
好彩依家天气开始凉,先无食到大汗叠细汗

杏汁猪肺汤 -35
杏仁味唔算太重,易入口
猪肺都有好多,2个人share咁食都够食

陈皮牛肉球 -19
牛肉球太淋,有待改善
鲜虾烧卖皇 -30
都算大粒有咬口
豉汁蒸凤爪 -20
凤爪大只份量,而且唔会过淋,几好

晶莹鲜虾饺 -30
最惊食到厚皮虾饺,呢度做得几好,够薄皮大粒

黄沙猪膶肠 -25
好少地方有得食,呢度有就点都要试吓

猪膶份量多,又唔会整得过老,肠粉都几滑

蛋白虾春卷 -25
炸到热辣辣,好香口又脆卜卜
值得一试
香煎萝卜糕 -18
有大大条萝卜条,我就钟意,同行朋友就麻麻
但我就嫌萝卜糕太淋,夹大力少少就会散
反而朋友就钟意咁淋😅
整体食物唔错,上得快又热
不过可能多人,员工态度就有待改善
2020-11-19
等候时间
15 分钟 (堂食)