2023-06-26
亞女考完試,我就放監啦,即約左朋友食飯,我地又想食烤魚又想食串燒,所以揀左lee間食。烤魚有五種口味,有辣有唔辣※重麻辣烤魚※ 萬洲香辣烤魚 ※川式孜然烤魚 ※ 蒜香金湯烤魚 ※招牌鮮青花椒烤魚 (+$48)我地2個人唔係好食得辣,叫左細份size嘅川式孜然烤魚,滿滿一鍋魚非常夠食,烤魚可以選鱸魚或清江魚, 江魚肉質嫩滑,仲啖啖肉,唔多骨,超正~魚邊位仲有特別烤過,香脆可口。加$38就可以加配4款配菜:土豆、蓮藕、豆腐 、 豆芽,識食緊係要配菜,吸受哂湯汁勁香,份量又好多,推介大家一定要加。烤魚必叫:寬粉同功夫萵筍片寬粉好易煮得淋,而且煙韌有口感,而萵筍片清甜口感,而且切好薄好快熟。仲有手切鮮封門牛柳、響鈴、潮式三寶丸。除左烤魚仲有串燒,仲即叫即燒,叫左香燒原條茄子、茄子切開一半,面上鋪上一層蒜蓉,香濃好味。鹽燒厚切牛舌芯燒得剛剛好,爽口軟腍唔會覺得柴。免治雞肉軟骨棒新疆羊肉串爆蒜燒蠔(4隻)百香果水果茶菠離香檸桅打
烤魚有五種口味,有辣有唔辣
※重麻辣烤魚
※ 萬洲香辣烤魚
※川式孜然烤魚
※ 蒜香金湯烤魚
※招牌鮮青花椒烤魚 (+$48)
烤魚必叫:寬粉同功夫萵筍片
免治雞肉軟骨棒
新疆羊肉串
爆蒜燒蠔(4隻)
百香果水果茶
菠離香檸桅打