2017-12-15
正宗韓國烤肉唔一定係韓國先食到 香港尖沙咀有條韓國街 全部都係食韓國嘢嘅 但係價錢就略貴鍾意捐窿捐罅搵好嘢食嘅我 今日俾我搵到間平靚正嘅 放題形式嘅韓國燒烤 位於兆萬中心13樓全層 真心抵食首先 生菜 涼拌前菜 爐邊蛋 燒烤食物 韓式熟食小食 冰凍飲料 全部都係任點任食 一個價錢 食到你飽為止當然如果你想食得更好嘅 可以加錢 點選一些較名貴的食材 例如烤芝士大蝦 及烤芝士鮑魚 等等我可以話係一個不折不扣嘅海鮮怪 非常喜歡吃海鮮 於是我毫不猶豫 點選了烤大蝦及烤鮑魚 各$88 每樣四隻鮑魚已經劏好 去除內臟 加熱後芝士變咗容漿 拉斯效果非常邪惡 非常彈牙烤大蝦 餐廳職員細心把大蝦劏開中間讓入芝士 芝士香濃 大蝦鮮甜 兩者味道極為配合任食方面 眼見每款食材都非常新鮮 質素上勝 並非放題價錢就將貨就價 另外韓式食品亦係任點任食 包括湯類 冷麵 飯類 炒粉絲及炒年糕 一應俱全 味道正宗 拍得住單點菜式的韓國餐廳對於喜歡食海鮮及肉類的我 表示非常滿意一個價錢可以任食韓燒以及韓式 小食 一個字抵!
鍾意捐窿捐罅搵好嘢食嘅我 今日俾我搵到間平靚正嘅
放題形式嘅韓國燒烤 位於兆萬中心13樓全層 真心抵食
對於喜歡食海鮮及肉類的我 表示非常滿意
一個價錢可以任食韓燒以及韓式 小食 一個字抵!