2020-03-09 18 浏览
好耐冇食過雞煲,所以今日同男朋友放工去食,重要係仼食,打埋邊爐,性價比幾高!一坐低,侍應就拎咗調味盒比我地,有好多款醬料揀,可以調一碟自制嘅美味醬。首先我地叫咗個惹味雞煲。雞煲肉質鮮嫩,好入味,因為我地唔食得太辣,所以叫咗小小辣,都非常惹味。如果配碗飯,真係一流,但我地今日嘅主角係雞煲同邊爐!食完雞煲後,侍應幫我地換火鍋湯底,我地叫左正宗豬骨鍋,味道清甜,真材實料。我地叫咗美國肥牛、黑豚肉、脆鯇魚腩、海蝦、花枝片、墨魚滑、鮮蝦雲吞等等。當中海蝦肉質結實,幾新鮮,而花枝片十分彈牙,好好食!而肥牛唔會太油膩,豚肉亦爽口。另外,餐廳重有其他自助火鍋料係雪櫃,可以仼拎。打邊爐一定要落西洋菜同菇類,會煮得好入味。餐廳重有汽水同降火飲品仼飲,打邊爐一流👍🏼
首先我地叫咗個惹味雞煲雞煲肉質鮮嫩,好入味,因為我地唔食得太辣,所以叫咗小小辣,都非常惹味。如果配碗飯,真係一流,但我地今日嘅主角係雞煲同邊爐!
另外,餐廳重有其他自助火鍋料係雪櫃,可以仼拎。
打邊爐一定要落西洋菜同菇類,會煮得好入味。
餐廳重有汽水同降火飲品仼飲,打邊爐一流👍🏼