2021-06-23 296 浏览
之前系同男朋友一齐食宵夜既爱店, 大牌餐牌款式好多, 啲相张张都影得好好食, 乌冬同串烧都系而度既主打, 估唔到午市更抵食, 同比起晚市少人啲。自家制鲜蕃茄浓汤乌冬 (西班牙豚肉) $60我每次必叫, 蕃茄味浓, 调味刚刚好, 食完系唔会(确)口个种, 而且因为浓汤, 所以挂汤力强, 乌冬似系手打乌冬, 微烟韧, 口感唔错, 豚肉就不过不失, 4片左右, 厚薄适中, 唔老。串烧丼饭 (选4种, 日式和风汁) $59盐烧特级牛舌 (+5), 韩酱烧蒜芯猪腩卷, 汁烧北海道元贝 (4粒, +5), 汁烧金菇牛肉卷好好食, 一上台都几震撼, 啲串烧逼爆个碗, 和风汁同丼饭几夹, 唔会死咸, 另外都会有一小碗放侧边, 方便去点串烧, 贴心位, 但白饭就份量唔多, 女仔食就岩岩好, 男仔食就应该唔够。1.盐烧特级牛舌 (+5), 男朋友最爱, 一串三粒, 牛舌偏厚, 烧得岩岩好, 有弹性亦都保持到肉汁, 配上盐烧, 简单又好味。2.韩酱烧蒜芯猪腩卷, 而款都好食, 出色在于蒜芯, 脆口好新鲜, 配埋猪腩卷既油脂, 会想再encore3.汁烧北海道元贝 (4粒, +5), 普通, 同出面一般烧肉

自家制鲜蕃茄浓汤乌冬 (西班牙豚肉) $60

串烧丼饭 (选4种, 日式和风汁) $59

3.汁烧北海道元贝 (4粒, +5), 普通, 同出面一般烧肉店既一样
4.汁烧金菇牛肉卷, 纯粹自己钟意食, 都好好食, 足料
自家制鲜蕃茄浓汤乌冬 (西班牙豚肉)
巨峰提子
自家制鲜蕃茄浓汤乌冬 (西班牙豚肉)
巨峰提子