2010-06-03 206 浏览
O系黄金买完野, 友人提意挑战OPENRICE 传奇"西九明将" , 我本来强烈反对, 因为用40 几蛟O系深水步可以食到GE 好野实在唔少, 无必要去"玩命", 由于朋友的坚持, 唯有舍命陪君子来到门口等大概几张飞就入得去, 果然系MK GE 圣地, 大量又要食日本野, 但荷包又奉献晒比名牌的小MK来到朝圣 ,由于几迫再加上运输带下的镜面, 经常会同隔来位作"眼神交流"间店最正常的就是杯茶, 豉油同芥辣, 之后食GE 野简直超越味觉可客忍的极限, 首先来碟甜虾寿司, 虾细得不得了 , 亳无鲜甜味可言 , 食完感觉好似无食过O甘, ,旧饭仲热GE , 超高度流量, 算系可以理解的.粟米寿司: 无咩奇特, 只不过D 紫菜林GE吞拿鱼沙律寿司, 本身拎左两碟, 食左一件后, 惊为天人, 沙律浆多到似汤到o甘 , 比例系 4比1 食落去即系想吐出来, 然后 一句"草泥马"随即冲口而出, 基于自身安危, 我投降了三文鱼寿司, 唔讲真系唔知原来系要写纸, 等左x 世纪来到, 到要一阵先认得出系3可能因为变色变唔到唔系几似, 睇落就已经唔想食, 但食落去又食唔出有咩问题ge, 可能心理因素影

首先来碟

粟米寿司: 无咩奇特, 只不过D 紫菜林GE

可能因为变色变唔到唔系几似, 睇落就已经唔想食, 但食落去又食唔出有咩问题ge, 可能心理因素影响食欲挂
O系带上转来转去都系果几野