2020-10-25 854 浏览
Cafe Grey Deluxe既afternoon set不嬲都出名,見同cookie dept.合作,而且我都想食嗰曲奇好耐就同友人一齊book咗黎食。Afternoon Tea Set ($480 for two)其實食呢啲下午茶都係想影靚景,同埋慢慢坐得舒服。呢間餐廳就真係坐得舒服,如果想坐窗口位我諗就真係要早好耐book,因為我係早一個月經網上book咗都有remark到想坐窗口位,不過最後都安排唔到有少少可惜。呢個下午茶咸食我覺得中規中矩,個scone表現一般,而重頭戲嘅曲奇我就略嫌有少少太甜。千祈唔好睇呢一個set感覺唔多,但食晒其實非常之飽。The Upper House 係算最近幾出名嘅網紅酒店,所以酒店入面呢間Cafe都越來越多人食,同佢會同唔同餐廳合作,建議想食嘅話就上官網睇吓呢期係同邊間餐廳Cross Over
Cafe  Grey  Deluxe  Afternoon    Tea