2024-03-29 376 浏览
今日去咗位于观塘嘅一间火锅店打边炉,佢系冇限时㗎!😍😍😍我地拣左$288嘅为食套餐,首先round 1 有餐前小食:鲍汁鸡脚甜蕃薯条唐扬脆炸鸡蟹籽沙律酸甜炸大肠当中特别钟意鲍汁鸡脚同埋甜番薯条,可以再添但唔好食太多,如果唔系就食唔到之后嘅嘢~Round2 三点刺身盛合(一次性)有三文鱼,虾之类嘅刺身~Round 3 可以拣为食酸菜鱼(一次性,售完即止)或者任食宠宠鸡煲,我哋拣咗鸡煲。食完鸡煲就去到round4 火锅盛宴,汤底方面我哋拣咗药膳高汤牛尾之后有为食海鲜拼盘(四款),有鲜虾、蚝、蚬、半壳元贝、脆肉鲩跟著有为食牛肉拼盘 5款(一次性)潮汕吊龙伴、黄喉、手切牛颈脊、熊本雪花一口牛、SRF和牛胛肉眼芯全部都牛味浓郁~之后任食火锅配料拣咗:手工云吞(粒)牛腰脊(碟)牛胸腹(碟)肩胛肉限(碟)黑柏叶(碟)紫菜响铃(件)鹿儿岛茶美豚(碟)羊卷肉(碟)因为冇限时嘅关系所以食到好饱,特别推荐大胃王嚟食!好扺食加一服务费~为食火锅公司(万泰利广场)地址:观塘创业街13-17号万泰利广场地下C舖
今日去咗位于观塘嘅一间火锅店打边炉,佢系冇限时㗎!😍😍😍

鲍汁鸡脚
甜蕃薯条
唐扬脆炸鸡
蟹籽沙律
酸甜炸大肠

Round2 三点刺身盛合(一次性)
有三文鱼,虾之类嘅刺身

跟著有为食牛肉拼盘 5款(一次性)
全部都牛味浓郁~

之后任食火锅配料拣咗:
手工云吞(粒)
牛腰脊(碟)
牛胸腹(碟)
肩胛肉限(碟)
黑柏叶(碟)
紫菜响铃(件)
鹿儿岛茶美豚(碟)
羊卷肉(碟)

因为冇限时嘅关系所以食到好饱,特别推荐大胃王嚟食!好扺食

加一服务费~

为食火锅公司(万泰利广场)
地址:观塘创业街13-17号万泰利广场地下C舖