好挂住系美国日日食ihop😭终于等到蕃薯pancake回归🧡成日见到人地食劲羡慕😚藏身南巷尾小小角落 谂住星期日11点前应该有位挂 我又错🤣扫完QR code等7张差d想放弃 点知staff超nice 比我地坐住大枱先🥳环境带温馨欧陆cosy feel💐定价偏高 食物质素唔错🌱🍠🥞自家蕃薯椰子班戟 ($128)用左蕃薯🍠整嘅纯素pancake 面糊无落蛋奶😉中间有红莓花生酱🥜香蕉🍌椰子脆片🥥口感烟韧扎实 湿润感重~同平时食到嘅light & fluffy好唔同😬似我跟健身youtuber整嘅香蕉pancake🤣钟意传统美式多啲😚但内馅完全系美国嘅记忆😭🇺🇸超超浓颗粒花生酱+焦糖香蕉🍌配搭永恒地夹🥰仲有syrup🍯~食左一半已经好饱🤰🏻🌟🧀🥦Broccoli Rocket Cheddar Scone ($35)呢款有惊喜! Scone外面松脆 中间有湿润度🥰系我钟意嘅口感😍食到芝士嘅咸香~配埋酸酸辣辣嘅tomato chutney sauce好惹味开胃😋
自家蕃薯椰子班戟
🌱🍠🥞自家蕃薯椰子班戟 ($128)
Broccoli rocket cheddar scone
2021-09-14
等候时间
15 分钟 (堂食)
$110 (早餐)
Broccoli rocket cheddar scone
自家蕃薯椰子班戟
  • Broccoli Rocket Cheddar Scone