見到多評同相好吸引我約人去食, 估唔到最後一round星期六8點幾去到仲係坐滿人🤭 好彩BOOK左 ! 可惜我地夜左, 想試湯全部都賣晒, 要等下次!🍝🦀明太子醬軟殼蟹意大利粉 $155軟殼蟹面層炸粉只係輕輕薄薄一層完全唔厚粉, 無失去到食蟹肉的口感😘, 每條意粉啖啖都被明太子醬包圍但唔辣, 再濃味少少仲正 ! 🍵海鹽kiri芝士奶蓋宇治抹茶🫙🧀 跟餐+ $27跟意粉$27, 無左抹茶個陣苦味, 淡淡芝士奶蓋味, 唔太甜, 個人就i like it~~鍾意奶奶地嘅朋友仔就👍🏻烤🐏香草澳洲羊架伴西蘭花苗焗蒜頭配rosemary汁 $218一上枱我地細聲"嘩"一下😜件羊架比預期大件, 有成4-5條骨, 落order時仲驚唔夠要re-order添😆! 伴碟菜有茄子片、翠玉瓜片、西蘭花苗、仲有成個焗蒜頭, 多元化! 焗蒜頭剛剛好火喉, 軟軟地一入口就溶化! 羊架實在又係i like it, 有肥膏個啖就滑滑帶爽口, 淨肉個啖都啱啱好, 唔會烤到老左, 食完啜埋骨好滿足! 甘相比價錢同質數, CP值高~~🫔酥炸海苔魷魚 配wasabi salad醬🦑 $78魷魚爽口唔un, 條條都長長地唔會碎

🍝🦀明太子醬軟殼蟹意大利粉 $155

🍵海鹽kiri芝士奶蓋宇治抹茶🫙🧀 跟餐+ $27

🫔酥炸海苔魷魚 配wasabi salad醬🦑 $78
魷魚爽口唔un, 條條都長長地唔會碎濕濕, 哩個炸粉比軟殼蟹厚d, 但包魷魚點埋個醬又夾喎, 份量一d都唔少!

🥞吉士焦糖梳乎厘pancake $108
到主角~~~上枱時我地又再輕輕"嘩"左一下🤣🤣, 睇相都知size唔少, 估唔到實物係再叮一聲!好軟熟, 真係可以"動下動下"😆😆打卡味道都👍🏻 ! 有層脆卜卜焦糖面, 薄薄一層, 食到甜味又脆口唔會難咬, 梳乎厘pancake好軟熟, 有空氣感但又唔會咬左落去覺得好空虛😝 ! 仲有好多不同口味, 有選擇困難症🤭(伯爵茶珍珠、海鹽朱古力..)

​細心:可能知道電話訊號收得唔係甘好, 直接係單上面提供埋wifi pw😍
環境:我地半卡位, 環境都好舒服寬敞, 傾計約埋朋友gathering都好啱 ! 見到好似仲有個vip房, birthday dinner 一流!
價錢💰:連加一 $6佰蚊度 食到好滿足,肚腩仔都bi左出黎! 不錯可再encore, 下次可試埋梳乎厘pancake其他口味✌🏻!
2025-05-03