2017-12-01
我本一心都係為左大閘蟹任食先會黎呢間板燒郎,睇左之前其他人的評價, 其實都有d 擔心, 不過好在 佢嘅蟹可以蓋過一切負皮!先講講入座, 我一個幾星期前訂左位, 準時去到佢話無位叫我等一陣, 好, 等一陣先後叫我加$20入vip 房 咁就即刻有位可以入去!但重點係我book 左枱咖嘛, 點解要我加錢呢?!而且我睇左之前評語都成日叫人加二十蚊 但入面一D都唔VIP,只不過係間開左有門嘅廳, 入面一樣有 十 幾張枱。最嬲係, 我企硬唔加, 佢竟然比一行四人 的walk in 客入 去但我地book 枱的二人 就冇枱! 當然燒著左我.... 要爆發喇, 鬧完好幾句之後喺無任何人出黎嘅情況下突然有枱比我入去, 入就係入嗰個所謂嘅vip 房囉應該等左唔使20分鐘就有第一轉蟹,講真係細隻冇乜肉嘅, 但勝在任食., 唔夠咪再叫囉。10我地二人食左廿隻, 其實真係大滿足咖。記得要出聲問佢攞薑茶呀, 好好味, 夠曬辣。講返其他.... 嗰個鐵板燒同蒸汽鍋可以叫嘅其實都係一D 肉類, 我食過所有款項肉類都係完全唔掂,過咸, 肉質又麻麻, 唔能夠食落去。燒下D 菇同栗米算喇。刺身多款的, 就唔算高質素。 生蝦
刺身多款的, 就唔算高質素。 生蝦OK, 可以叫同ENCORE ,感覺算爽口。
整體黎講, 叫泰式類食物較安全, 冬陰公湯唔夠辣但材料多。