2021-05-05 51 浏览
荃灣真係愈黎愈多好野食! 行行下街見到有TEXAS BURGER!! 記得好耐之前係旺角食過, 覺得好好食! 所以就坐低ENCORE啦!!叫左1個BBQ BEEF BURGER, 另外1份FISH AND CHIPS~2份都有薯條架, 仲要係新鮮炸起, 好脆, 又夠粗, 好正!!!BBQ BEEF BURGER 賣相好吸引, 塊牛肉真係好JUICY, 個包鬆軟得黎好香, 醬汁唔會太多, 所以唔會好漏, 好好食!另外炸魚薯條都有驚喜, 炸魚有3大件, 炸粉好薄, 魚肉都幾厚身, 配埋他他汁好夾!!另外想推介埋呢到呢milk shake, 因為係加左yogurt, 所以酸酸甜甜好開胃, 無平時既milk shake感覺咁heavy!