1K
The cool cousins cafe & noodle barIC水牛城炸雞漢堡慢煮滷水豬腩肉、泰式扎肉、冬陰茄湯金邊粉價錢💲: $76/ $129好味程度😋: 4.4/5服務🍴: 4/5環境🗾: 3.5/5性價比🥢: 3.7/5回頭率😚: 4.2/5-駱駝漆大廈三期真係超多野食,樓下條隊無論幾時都要排隊🫠 今次呢間小店一樣開係上面,仲好有質素,要我排隊上來食都覺得值得🤫同埋星期日晏奏去都唔會話要等太耐。小店環境,當日的漢堡等得來左問店員都會跟進,最尾埋單店員仲問覺得d野食點、態度幾好。-✅IC水牛城炸雞漢堡。麵包用左brioche,烘過帶小小甜。入面的炸雞肉質好嫩有汁,係法國雞脾扒的肉,好好食😋出面的炸皮可惜帶小小油味,應該因為deep fry過🤥 水牛城醬超級辣‼️係好惹味的,超重口味🤪 兩球雲尼拿雪糕+楓糖漿冰感比較重,香甜味完全中和舊雞的辣同鹹。鹹甜鹹甜交集住,好有趣。味道唔會話好夾,但食得濃味的不妨試一試🤓 薯條正常~-✅✅慢煮滷水豬腩肉、泰式扎肉、冬陰茄湯金邊粉。原來呢個粉都唔輸🍔!湯底好濃味!係番茄的微酸+小小冬陰功的辣🥰 溝埋係甜甜地的酸辣湯咁🤭 金邊粉吸埋湯好正!
IC水牛城炸雞漢堡
慢煮滷水豬腩肉、泰式扎肉、冬陰茄湯金邊粉
價錢💲: $76/ $129
好味程度😋: 4.4/5
服務🍴: 4/5
環境🗾: 3.5/5
性價比🥢: 3.7/5
回頭率😚: 4.2/5

✅✅慢煮滷水豬腩肉、泰式扎肉、冬陰茄湯金邊粉。原來呢個粉都唔輸🍔!湯底好濃味!係番茄的微酸+小小冬陰功的辣🥰 溝埋係甜甜地的酸辣湯咁🤭 金邊粉吸埋湯好正!入面仲有d秋葵同芽菜增加咬口。扎肉正常,個2件滷水腩肉先係重點🤤🤤 好腍好入味,滷得夠味再加埋湯的味道!同埋係炙燒過ga!仲有食泰式粉一定要有的豬皮!

會想再來食其他burger! 有個呑拿魚扒好吸引!生酮的仲可以轉🥬包。個人覺得一個乾的包+一碗金邊粉就剛剛好!推薦😬

同區美食🍧: #piggyfoodiein觀塘