▶️在炮台山電車站附近 有一越式餐廳小喇咩加上西式食物,不過見一到比外圍像花園圍繞著😃感覺非常舒服👍🏻▶️一入餐廳就迷上裝修格調 餐廳老闆好心思在這裏 感覺去旅行啦👍🏻▶️法式薯仔湯 非常濃醇薯仔味道 必點👍🏻▶️頭盤 越式春卷 鬆脆香口 非常正正👍🏻 西柚雜菜沙律配檸檬㰖油 新鮮蔬果配搭青豆。 越式米紙卷 非常清新爽口 另一有一番風味👍🏻▶️小喇咩湯河 集合越式食物在河粉 個湯非常濃郁清湯 旁邊有小菜也可以多樣化食法 個配搭也不錯 非常有創意👍🏻▶️炭燒肉眼扒與薯條配紅酒乾蔥汁 非常juice肉眼扒加香脆美味薯條 非常正正正 一定要必點呢👍🏻▶️午餐時間 有甜品😃越式芒果椰汁紫米 濃郁椰汁加上紫米配芒果十非常夏日消暑解渴👍🏻
▶️法式薯仔湯 非常濃醇薯仔味道 必點👍🏻
▶️午餐時間 有甜品😃