2019-02-02 40 浏览
我地由於一早BOOK左位, 去到唔駛等就即刻入到去. 仲安排左室外座位俾我地, 可以一邊食一邊吹風, 都真係幾舒服.呢度最特別既地放係用左炭爐黎燒, 加上係室外, 好有BBQ既感覺, 好正佢地一開始就上左一碟雜錦肉俾我地燒住先, 一邊就可以開始慢慢簡野食, 唔駛浪費時間.一開始我地當然拿拿淋叫D刺身頂住身先啦, 刺身都有8款, 三文魚,帶子, 北寄貝, 八爪魚, 蟹棒, 甜蝦, 鮑片, 玉子, 每樣都唔錯, 好鮮甜, 前前後後都叫左好多轉之後就叫左D海鮮黎燒, 都有幾多款, 有蝦, 青口, 蜆, 蠔同帶子, 蝦同蠔都唔錯, 蜆就略為細隻再黎就叫左幾款肉類, 一口和牛同安格斯肉眼粒都好有肉味, 真心唔錯, 裡肌肉同一口豬都好香好滑, 黑椒腸都幾野味我地又試左幾款壽司, 整体一般, 係個黃金龍蝦卷比較好吃炸物方面就首推榴槤炸彈, 味道香濃, 炸多春魚一口甜薯都幾好食最後每位仲有MOVENPICK雪糕一杯, 完滿既一餐.

我地又試左幾款壽司, 整体一般, 係個黃金龍蝦卷比較好吃

最後每位仲有MOVENPICK雪糕一杯, 完滿既一餐.
2019-01-29