2023-08-02 298 浏览
ᑕᖇEO ᗷY ᗷᖇEᑎTᗯOOᗪ系跑马地开左新分店。。之前2间一直想去都未有时间。。今之就去最新开个间。。佢呢间以火做主题。。以红啡橙色色调做主体。。仲有呀佢同位艺术家合作去画左门口嘅3ᗪ壁画。。系间打卡嘅ᑕᗩᖴE。。仲有佢啲野食间间都唔一样架。。之前九龙湾有个士多啤梨嘅ᑕᗩKE吸引左。。今次我畀佢嘅ᖴᖇEᑎᑕᕼ TOᗩST吸左黎食😏😏当然佢仲有其他野啦😏😏我叫左佢嘅ᑭOᑕK ᗷEᒪᒪY TOᗩST。。佢嘅ᗷᗷᑫ SᗩᑌSE加埋烧左嘅🐷口感超正仲好野味。。而佢个ᖴᖇEᑎᑕᕼ TOᗩST都几好架。。份量啱啱好唔太大。。唔会太浓。。正‼️佢都算早开门架。。所以去到已经好多人。。我就个胃唔太大叫唔到甜。。唯有下次再去过啦。。..🥪SᑭIᑕY ᗷᗷᑫ ᑭOᑕK ᗷEᒪᒪY ᖇOᒪᒪ🍝ᒪᗩSᗩGᑎᗩ🍞ᖴᖇEᑎᑕᕼ TOᗩST🍵ᑕᕼᗩI ᒪᗩTTE..📍Creo by Brentwood (跑马地)跑马地成和道6号地下 ..@creobybrentwood ..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafeho
ᑕᖇEO ᗷY ᗷᖇEᑎTᗯOOᗪ系跑马地开左新分店。。
之前2间一直想去都未有时间。。今之就去最新开个间。。
佢呢间以火做主题。。以红啡橙色色调做主体。。
仲有呀佢同位艺术家合作去画左门口嘅3ᗪ壁画。。
系间打卡嘅ᑕᗩᖴE。。仲有佢啲野食间间都唔一样架。。
之前九龙湾有个士多啤梨嘅ᑕᗩKE吸引左。。
今次我畀佢嘅ᖴᖇEᑎᑕᕼ TOᗩST吸左黎食😏😏
当然佢仲有其他野啦😏😏
而佢个ᖴᖇEᑎᑕᕼ TOᗩST都几好架。。
份量啱啱好唔太大。。唔会太浓。。正‼️
佢都算早开门架。。所以去到已经好多人。。
我就个胃唔太大叫唔到甜。。唯有下次再去过啦。。
🍵ᑕᕼᗩI ᒪᗩTTE
📍Creo by Brentwood (跑马地)
跑马地成和道6号地下
@creobybrentwood
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#creobybrentwood##happyvalley#happyvalleyfood#happyvalleycafe#cwbfood#causewaybayfood#跑马地美食#铜锣湾美食