2024-01-10 50 浏览
御品·千之味观塘荣业街2号振万广场地下G号舖 香港人之寿司店系观塘码振万广场既千之味(Manulife building对面),行完观塘海滨,沿住海滨行番码头个边就会见到,地点都唔算难揾,款式好多,有寿司拼盘,熟食,刺身,沙律....多到唔知点拣好。而家仲做埋火锅外卖!!!!!! shabushabu!2人火锅套餐,啱晒2口子个想系屋企打边炉唔使买料唔使洗,其实佢份量好多,3/4个人一齐食都够,聚会都啱。有4款汤底 昆布清汤底 海老面豉汤底 酱油汤底 京都鸡白汤安格斯牛肉+特选美园肥牛手野菜拼盘黄金炸鱼皮+响铃特级墨鱼滑+特级虾仁滑手打鸟冬特级花枝丸、日本餐柳、鱼皮饺、日本芝士竹轮卷、蜂巢豆腐、厨师肠粟米 +莴笋可乐(2罐)就咁睇,都觉得很多,仲要每样嘢都有分盒包装,仲连埋汤底,有晒调味料同可以加热嘅锡纸兜,非常干净。另外附送埋千之味logo外卖袋,一抽就走得,外卖自取话咁易。食物不错,牛肉新鲜,打完煲汤都无浮游物。外卖火锅必要一试,ichiban!仲可以另外加寿司,无得顶。
御品·千之味
观塘荣业街2号振万广场地下G号舖