2019-05-21 400 浏览
天氣開始熱啦,最岩一班人一齊吃小菜,今日揀左以多小菜聞名既靚煲皇試一試。環境以中式風格為主,所有既餐具,Menu都有用心設計過, 入面既裝潢古色古香,望落乾淨企理,傾計都舒服。因為岩岩放工既關係,大家都嗌曬肚餓,好彩既係佢上菜速度好快,不得不讚既係waiter好Nice,會主動幫手加水添野。佢地既醬料亦好齊料,應有盡有。火焰霸王豬手煲豬手煲一定係就今晚既主角,味道香濃,岩哂我地四個鐘意重口味既朋友仔。豬手大大份,份曬十足。各種配料亦都為豬手加左分,味道更豐富。干鍋洋蔥胡椒蝦一食就好有驚喜,新鮮,靚既蝦肉既基本,口感非常飽滿,有別於平時一般既蝦肉,令人眼前一亮。薑蔥炒蟹食物擺放得有心思,視覺效果好靚,即使我地擺到最後先食,都一樣咁好食。蟹肉份量好多,食到好飽。棒打牛魔王,一上菜就俾佢個外觀吸引住,味道新鮮嫩滑,配埋配菜都算係物超所值。牛舌彈滑既口感已令人一試難忘,一咬落口豐富既肉汁已經多到漏出黎,鐘意食牛舌既朋友一定唔可以錯過。最岩胃口細但又想試唔同野食既朋友仔食!-用料新鮮,而且花款夠多,環境舒適, 性價比高,下次和其他朋友仔都會再來。

,會主動幫手加水添野。佢地既醬料亦好齊料,應有盡有。

火焰霸王豬手煲