2019-02-08 103 浏览
Happy Friday 當然要約男朋友食好野,之前同屋企人黎過食,因為性價比高,所以要再黎encore七點半黎到,已經坐爆人,我地一坐底當然先叫左個招牌火焰龍蝦🦞海鮮鍋有半隻龍蝦,上枱仲好生猛,店員會幫手炒熟啲海鮮,然後加入龍蝦濃湯,等到煲熱就可以先飲湯同食蜆龍蝦,之後再加龍蝦蕃茄湯作火鍋湯底配料方面依度叫左細手切安格斯肥牛同細飛驒牛和牛,兩樣都好大份同入口即溶,岩哂牛魔王手打芝心牛肉丸(半份)都係必叫,食個時要小心比入面流心芝士燙到口。依到個紫菜響鈴都好岀色,有手掌✋🏻咁長,即叫即炸,用三秒係火鍋淥完仲跪卜卜。依到啲食物都超級新鮮,再加上個濃濃嘅龍蝦湯底,唔洗點醬油都夠哂味,而且店員又會好主動收碟同換碟,值得之後約班friend 過黎再食