2018-08-13 208 浏览
滿心歡喜諗住入去試下, 一早已經訂好位, 入去時以講畀佢聽五大兩小, 埋單竟然收我七個大人, 我同佢講返佢竟然話佢出咗兩個大人嘅頭盤畀我, 要我每個小朋友加番58蚊, 即係188蚊加58蚊 一個小朋友, 同大人係爭幾十蚊, 我話梗係唔得啦因為入嚟之前已經講咗畀你聽我哋嘅人數, 之後個侍應仲好晦氣話咁你畀番 一個附加費嘅錢即係58蚊, 得唔得呀! 我問點解呀! 我又冇做錯做乜嘢要我畀多五十八蚊連加一, 老實講唔係錢嘅問題係態度嘅問題, 個侍應就話咁我唔收你錢啦! 你滿意未你係咪而家覺得好滿意, 我當堂打左個突, 你依啲係乜嘢態度同我講話要自己貼返錢, 老實講啦呢啲嘢我都有得出賣啦! 有冇人會貼錢返工㗎, 佢啲態度令到我唔會再去去到食囉。'
滿心歡喜諗住入去試下
, 我當堂打左個突