2022-01-28
【Mr. Crab by The Captain’s House 】主打美式海鮮Shake Shake袋 🇺🇸⭐️Seafood Combo | 海鮮拼盤Step1. 海鮮拼盤有3類Combo,客人可選擇3/5/8款嘅海鮮ComboStep2. 可以揀選喜愛嘅海鮮(由於太好食嘅關係,嚟咗兩次叫咗兩個Combo,以下就係我試過嘅海鮮)· 扇貝· 海蝦🦐· 蜆· 阿拉斯加蟹腳· 麵包蟹· 鮑魚仔 Step3. 揀口味 (我就揀咗新奧爾良卡疆醬)餐廳煮好海鮮後就會放入招牌海鮮袋,職員送過嚟時就會喺我哋面前Shake。海鮮肉質好肥美,蜆無沙,辣辣地幾惹味,唔食辣嘅朋友要留意返啦⭐️Crab Meat Linguine Carbonara | 蟹肉卡邦尼扁意粉 🍝成個意粉好Creamy好Juicy,蟹肉份量唔多,煙肉就好煙香,外皮角邊有脆口感⭐️Slow Cooked Barbecue Baby Back-Ribs|慢煮燒烤汁豬肋骨肉質鬆嫩,薯條略為普通⭐️Fairy Lady 🍸⭐️Devil Chocolate 🍹⭐️Classic Mojito 🍸
⭐️Seafood Combo | 海鮮拼盤
· 扇貝
· 海蝦🦐
· 蜆
· 阿拉斯加蟹腳
· 麵包蟹
· 鮑魚仔
Step3. 揀口味 (我就揀咗新奧爾良卡疆醬)
肉質鬆嫩,薯條略為普通
⭐️Fairy Lady 🍸
⭐️Devil Chocolate 🍹