2023-09-21
今日嚟到灣仔食一間露營主題嘅餐廳😍,原來佢可以帶埋🐱🐶黎架,等我下次都帶埋豆腐過嚟🙈,環境都寬敞明亮,望住灣仔去會展嘅橋,估唔到呢個位都有間咁cHill嘅咖啡店😘-我哋叫咗蒲燒鰻魚飯定食(改椰菜花飯)好開心 好少地方有得改椰菜花飯底,識落都冇咁邪惡🙈,而且鰻魚都大大條,仲有個流心蛋 啱啱好非常Juicy-另外,我哋叫咗個芝士牛肉漢堡配黑松露薯條,個漢堡啱啱好好Juicy,牛味肉汁山豐富,而且佢個薯條都炸到脆卜卜 配上黑松露醬💯減緊肥嘅我哋都忍唔住口要食多兩條🫢-最後,我哋仲叫咗甜品,呢個係佢哋首度聯乘Miss Tira下午茶嘅系列 一共有六款蛋糕 今次我哋揀咗四款食 分別有泰式芒果糯米飯tiramisu/宇治金時配年糕tiramisu /海鹽焦糖栗子Tiramisu /草莓Tiramisu配海鹽芝士奶蓋 /水蜜桃烏龍茶tiramisu /伯爵茶海鹽焦糖tiramisu/ 細細件 啱晒鍾意食甜品嘅女仔 食完都唔會好罪惡🙈👍🏻 -嘢飲方面我哋叫咗碟豆花白桃梳打 成個玫瑰花型嘅蝶豆花 真係好靚好打卡able😍另一杯叫咗櫻花抹茶🍵 倒上抹茶 兩杯都好正🥰🥰-
我哋叫咗蒲燒鰻魚飯定食(改椰菜花飯)
減緊肥嘅我哋都忍唔住口要食多兩條🫢
另一杯叫咗櫻花抹茶🍵 倒上抹茶 兩杯都好正🥰🥰