2022-02-18 33 浏览
如果你想擁有一個秘密約會的地方,或者將你既朋友帶到一個佢地從未意識到既地方,咁可以帶佢黎依到啦。依到完全係一個偉大而又隱藏寶石! 依間cafe主打新式多元化嘅Fusion菜,無論中式、日式、西式、韓式,甚至乎印度菜都有! 雖然感覺價錢好似貴少少,不過賣相真係好靚好吸引, 如果你中意水果和同酸味咖啡,佢地會有Honey Rainbow(酸)咖啡。 我同朋友一人一個早餐。我喜好中意牛油果,今餐絕對係一個簡單健康既一餐。 行到入去之後,仲有打卡用既窗邊位,入面仲好似去左第二個地方一樣嘅薄荷綠色牆身卡位位置!今次我地一人一個all day breakfast,不過我個份叫東京熱😳 聽個名搞到我有小小怕醜,哈哈,唔好問我點解知,講返野食先,佢個太陽蛋整得好靚,唔係每個地方都整到咁,正埋牛油果阿其他配菜一齊食,完美既一日就係由早餐開始,依份絕對係完美阿而我朋友叫左份經典全早午餐,同我個份有小小唔同,佢係炒蛋同變左煎腸,不過大致上都一樣。佢既炒蛋上會有小小奶香味,好滑,加D黑糊椒係面增加左滑蛋既香味之後我地一人一杯野飲,我叫左杯意大利冰啡,都有好香咖啡豆味,感覺都好chill,加上我地不停地打卡無停

之後我地一人一杯野飲,我叫左杯意大利冰啡,都有好香咖啡豆味,感覺都好chill,加上我地不停地打卡無停過🤪🤣🤣