吔嘢事無所📍 灣仔軒尼詩道集成中心G20號鋪👅 4.8/5🔸最近係灣仔發現一間小店好有意思,如果大家附近返工或者經過一定要過去試下啦😋呢間店舖個設計我一見到已經好鍾意,玩味重好funny😆😆🔹我同個fd叫左個倦鳥孜返($42)同個椒麻雞便當($49)share來食,仲加配左個炸雞肉燒賣同西柚梳打既set(+$15),店主推介今日新出既麻糬窩夫🧇,我地揀左烏糬薯($35)來試下。🔸倦鳥孜返係一個加左孜然粉既炸雞配滑蛋,再加新鮮蔬菜,例如紫椰菜製成,呢個三文治🥪世界級,因為係即叫即製,外皮脆,炸雞脆,滑蛋熱辣辣,所有野加埋一啖入口,超級滋味😍😍配埋孜然粉既香味,覺得唔應該同fd share,想自己食曬佢🤤🤤🔹椒麻雞個醬料好惹味,塊炸雞都係好脆,又係要同fd爭住食😆 之後個炸雞肉燒賣本身係想貪新鮮試下,一啖咬落去好香口之餘,仲見到有蟲草花,真係超級有心思同驚喜。仲有杯西柚梳打直接加左一整片西柚,打卡一流,呢個價錢真係性價比超高🥰🥰🔸至於個甜品麻糬控一定會超級鐘意,店主新鮮製造麻糬配上即叫即製既窩夫,完全係perfect match❤️❤️❤️🔹無唸過鋪仔細細,可以每一樣食物同埋店舖設計都花盡心思,
吔嘢事無所
📍 灣仔軒尼詩道集成中心G20號鋪
👅 4.8/5

🔹無唸過鋪仔細細,可以每一樣食物同埋店舖設計都花盡心思,希望大家多d支持下咁用心既小店😚😚

#hkfoodie #wanchaifood #bestsandwich
#zoeinwanchai

2022-12-08