2022-09-27
係高樓大廈林立嘅灣仔區,要搵返間良心小店真係唔易🥲今日同朋友試咗兩個三文治同啲小食😛食質素唔錯,老闆娘都好熱情好客孜然炸雞配滑蛋三文治首先三文治嘅賣相望落到都非常開胃,食落下嘅味道都口感都一流!特別係個炸雞嘅口感係意外地好,外面皮脆,裡面嘅肉都好新鮮嫩口😝個孜然粉同炸雞亦都好夾,鍾意食土匪雞翼嘅話呢個係不二之選冬陰功滑蛋雞扒三文治雞扒同滑蛋口感上都係一流,係keep到之前嘅孜然炸雞三文治嘅水準,但冬陰功嘅味道相對冇咁出,辣道上面唔算好intense,適合想食得冇咁重口味嘅朋友!小編朋友就比較鍾意呢份三文治,因為除咗冬陰功味,仲食到滑蛋嘅嘅香😝夾埋一齊有種好清新嘅感覺宇治麻不甩鍾意食麻薯嘅一定唔可以放過😛紅豆好食,個窩夫亦都好脆😝炸麻辣燒賣辣度適中,口感脆而嫩口,係細個放學會去買嘅小食😆伯爵紅茶/抹香綠茶飲落唔算好特別😎但以小店自己整嘅茶嚟講絕對唔差,淨係個誠意都加晒分
孜然炸雞配滑蛋三文治
冬陰功滑蛋雞扒三文治
宇治麻不甩
鍾意食麻薯嘅一定唔可以放過😛紅豆好食,個窩夫亦都好脆😝
炸麻辣燒賣
辣度適中,口感脆而嫩口,係細個放學會去買嘅小食😆
伯爵紅茶/抹香綠茶